Passion-Photography

     Nu foarte multi ma cunoasteti,asa ca nu aveati de unde sa stiti.Pasiunea mea nr.1,chiar si inainte scrisului,este fotografia.Majoritatea intreaba ,,De ce?Ce e asa minunat in a face fotografii?".Cu ce sa incep?Cu ajutorul fotografiei observi si alte lucruri decat cele obisnuite din jurul tau.Lucrurile nu sunt chiar asa banale.Daca ma plimb pe strada si se intampla sa trec pe langa o floare superba,sau un caine mai ,,reusit"(haha)si nu am aparatul la mine,regret imediat ca am plecat de acasa fara sa il iau cu mine.Nu imi place fotografia doar ca-mi fac mie poze sau mai stiu eu ce motive.Multi zic ca le place fotografia.Si  fotografiazacerul,florile.Dar fara sa stie ce setari se fac inainte de a poza si o simpla papadie.Nu stiu ca trebuie sa adjustezi lumina,sa umbli la macro.
     Si mai e un lucru : diferenta dintre fotografie si poza.Nu multi stiu care e.Cand spui ,,Am facut o poza" ,te referi la faptul ca tu ai fost modelul,iar cand tu folosesti aparatul se spune ca ai facut o fotografie. 
    Prin urmare,desi nu sunt complet ,,initiata" in ale fotografiei,ma consider un fotograf ! De ce,din nou? Iarasip pentru ca observ ce altii nu observa.Tataie a inceput sa rada cand eram la Balcik si am vazut un melc minuscul si m-am asezat in fund in mjlocul stradutei doar ca sa'l fotografiez.Iar cand i-am aratat poza,a fost uimit.
    Motiv pentru care,in vacanta voi cauta un part-time job,pentru a putea strange bani de un DSLR.Ca totul sa arate perfect si sa stiu si eu ca am contribuit la achizitionarea acelui aparat.

    P.S.: Niciun feeling in legatura cu vreo ramura a artei,nu se compara cu acela pe care il am cand vad ce bine mi-a iesit o fotografie.Nici macar cand scriu un post pe blog si este apreciat de toata lumea.
   

              O sa-mi postez cele mai bune din galeria mea de fotografii si cateva gasite care m-au fascinat.
                                                           
                                                                       ENJOY !


    Primavara 2011.

    
     Balcik 2011No comments:

Post a Comment